Szűrés

A(z) Huawei P30 Pro kulcsszót tartalmazó cikkek

Lenyűgöző képek mobillal

2019. augusztus 14. -

A fekete kontinens egyik legháborítatlanabb országát mutatja be legújabb kampánya keretében a Huawei. A vállalat workshopján 9 ország 13 fotósa tölthetett négy napot a varázslatos természeti adottságokkal rendelkező Namíbiában, ahol a Leica világhírű nagykövete, Kristian Dowling avatta be a résztvevőket az okostelefonos-fényképezés kulisszatitkaiba. A hollywoodi filmekből is ismerős helyszíneket és azok sokszínű élővilágát Magyarországról egyedüli résztvevőként Bodnár Zsófia is megörökíthette a Huawei legújabb csúcskészülékének segítségével.

Tovább

Rövidfilm készült az éjszaka hőseiről

2019. július 22. -

Az éjjel láthatatlan hősei előtt tiszteleg a Huawei legújabb kampányában. A gyártó új okostelefon-családja, a P30 széria kiemelkedő kameraképességei ihlették azt a rövidfilmet, amelyet múlt héten mutattak be a nagyközönségnek a Toldi Moziban. Az alkotásban a Huawei olyan hivatások képviselőit mutatja be, akik napnyugta után állnak munkába azért, hogy mindenki jól érezze magát és biztonságban szórakozhasson. „Az Éjszaka Hősei” című rövidfilm már online elérhető a vállalat közösségi oldalán.

Tovább

Már tízmillió P30 Pro és P30 készülék talált gazdára

2019. június 29. -

A Huawei tízmillió P30 és P30 Pro készüléket értékesített világszerte a két termék piaci bevezetését követő 85 napban — adta hírül a vállalat Fogyasztói Üzletága. A gyártó ezzel magasan felülmúlta tavalyi sikerszériája, a P20 sorozat eladási gyorsaságát, amelynek öt hónapra volt szüksége a tízmilliós darabszám eléréséhez.  A vállalat mobilkészülékekért felelős vezetője, Kevin Ho bejelentette továbbá, hogy 2019 májusában a Huawei-nek sikerült meghaladnia a százmilliós okostelefon-értékesítési határt is, sokkal gyorsabban, mint az előző év azonos időszakában.

Tovább

Már „Naplemente” színvilágban is kapható a Huawei P30 szériája

2019. június 17. -

Különleges új színben is elérhető a Huawei csúcskategóriás okostelefon-szériája. A P30 és P30 Pro sorozat termékei a meglévő klasszikus színek mellett mostantól „Naplemente” árnyalatban is kaphatók. Az egyedi színű készülékek komoly trendnek számítanak az okostelefon piacon: tavaly minden harmadik vásárló a P20 és Mate 20 szériák „Alkonyat lila” árnyalatát választotta. A „Naplemente” színvilág június 15-től kapható a Huawei élmény alapú üzleteiben.

Tovább